S’iniciarà el procés de recepció de propostes participatives el dilluns 17 de febrer i restarà obert fins al dilluns 31 de març. Les propostes d'inversió han de complir els criteris següents:
Legalitat: totes les propostes d’inversió han de complir la llei.
Interès general: la inversió proposada ha de promoure un benefici per a tota la ciutadania.
Competència: les propostes d’inversió han de ser competència de l’Ajuntament.
Econòmic: cada proposta no pot superar el límit de 25.000 € establert a les bases específiques del procés, la qual cosa permetrà dur-ne a terme com a mínim tres.
Viabilitat tècnica: les propostes presentades han de passar la validació tècnica.
Duplicitat: si les propostes ja estan recollides al Pla d’actuació municipal (PAM) seran rebutjades.
Sostenibilitat: les propostes han de respectar les necessitats i les possibilitats de desenvolupament, no poden comprometre els recursos naturals i les possibilitats de desenvolupament de les futures generacions.
Inclusió i respecte: les propostes no poden incrementar els riscos d’exclusió social de qualsevol persona ni poden promoure la discriminació de cap col·lectiu.
Gènere i edat: es tindrà en compte la igualtat d’oportunitats i la reducció de les desigualtats per raó de gènere o d’edat.
Un cop finalitzat el procés de recollida de propostes la Comissió Ciutadana farà un primer filtratge i descartarà totes aquelles que quedin excloses per motius raonats. No s’admetran propostes que vulnerin els drets fonamentals.
Hi ha catorze bústies repartides pel municipi, en les quals podeu dipositar les fitxes de presentació de propostes de manera presencial. També es poden presentar propostes mitjançant una instància genèrica (bé presencialment a l’OAC, bé telemàticament a través de la seu electrònica del web de l’Ajuntament). Per últim, teniu l’opció de presentar-la com esteu fent, mitjançant la plataforma Participa 311 de Canet de Mar. En qualsevol cas, si teniu algun dubte o consulta, ens podeu escriure a canet.participacio@canetdemar.cat.
Compartir